Ymse

Populære filmer

I denne artikkelen skal vi snakke om de mest populære filmene i 2019 og hvorfor de ble tatt så vel imot. Det første vi skal gjøre er derimot å legge ned en kjapp definisjon om hva en film egentlig er, selv om de fleste sikkert har fått det med seg.

Filmer

Når vi snakker om filmer så mener vi egentlig en rekke med bilder som i riktig sekvens gir oss illusjonen av bevegelse, og helst skal det også være en handling inkludert i denne type media.

Det finnes mange forskjellige typer filmer, men siden vi i denne artikkelen skal snakke om de mest populære filmene så fokuserer vi hovedsakelig de som kommer ut på kino. Disse filmene har oftest handlinger som er lett å følge, og har en lengde på cirka to timer. La oss se på noen av de beste filmene som har blitt sluppet ut i 2019.

Joker

“Jokeren” er kanskje en av de beste filmene som er utgitt i dette året, og selv om det har fått stor kritikk for en uansvarlig fremstilling av en tragisk historie som omhandler mentale lidelser, så har den likevel blitt hyllet som en slags klassiker og det finnes mange grunner til dette.

I denne filmen så følger vi utviklingen av en mann som lider av mange forskjellige mentale plager. Det er litt vanskelig å snakke om filmen uten å gi bort altfor mye, men vi kan nevne at han kler seg ut som en klovn, sminker ansiktet sitt og farger håret grønt. Dersom du selv har tapt håret ditt så kan du se om en hårtransplantasjon kan være noe som hjelper deg med å få det tilbake.

Det er ikke nødvendigvis kompleksiteten til karakteren som vi kaller Jokeren som er spennende. Det kan veldig godt være måten filmen gir deg et ekte innblikk i hvordan det er å være psykologisk forvridd. Dette er en film som drar deg så dypt inn i Jokeren sin verden at staten i USA har utgitt advarsler mot å se filmen for folk som er ustabile fra begynnelsen av.

Det finnes mange forskjellige lister hvor man kan se folkets meninger om hvilke filmer i 2019 som er de beste, og selv om det er forskjellige meninger så gir det deg muligheten til å sjekke dem ut selv og bestemme på egen hånd.

Avengers : Endgame

Den filmen som også er høyt på listen over de mest populære filmene i 2019 er “Avengers , men husk at disse filmene har blitt bygget opp i mange år. Marvel har faktisk skapt en slags serie av filmer, og de har vært de første som har gjort det på denne måten og lykkes til den graden de har gjort. Alt startet med “Iron Man” og nå er superhelter mer populære enn noensinne!