Uncategorized

Kle deg opp for kinodaten

En tur på kino er i dag kanskje ikke en like formell affære som det en gang var. Kinematografen har blitt noe hverdagslig og tilgjengelig for alle, det er ikke lenger bare noe for de bemidlede i samfunnet. På kino er det ingen krav om at du må kle deg pent, og det finnes ikke noen etikette på samme måte som det gjør i operaen. Riktignok kreves det at du ikke forstyrrer de andre kinogjengerne, men bortsett fra det er det ikke mange regler å forholde seg til.

Gjør et inntrykk på kinodaten din

Selv om et kinobesøk ikke er så formelt, er det lov å dolle seg opp litt. Særlig dersom du har blitt bedt ut på en date. Du trenger ikke bruke timevis på å stelle håret eller ta på deg ballkjolen du i gjennomsnitt bruker én gang i året, men en fin kjole fra NA-KD passer ypperlig. NA-KD har et stort utvalg av kjoler i sortimentet, både til formelle og mindre formelle anledninger. Her finner du kjoler som er stilrene og hverdagslige på en og samme gang.

Når vi er på kino sitter vi stort sett i mørket med blikket rettet mot det enorme kinolerretet. Kanskje holder vi kinodaten vår i hånden, og kaster noen blikk på dem fra tid til annen. Likevel er det før og etter forestillingen at vi kan la oss imponere av antrekket daten vår har valgt å ha på seg. Da blir det ikke feil å kle seg i en iøynefallende kjole. Er du usikker på hvilken kjole som passer, er det en del ting det kan være greit å huske på.

Husk at du skal bli sittende en stund

På kino blir vi gjerne sittende i inntil tre timer, og da er det fint å ha på seg et behagelig antrekk som ikke gnager for mye. Dermed passer en kjole ypperlig. I kinosalen er dessuten temperaturen ganske lun og god, så det vil ikke være nødvendig med stoff som gir varme. Du kan ha på deg en så tynn kjole som du ønsker, og jakken kan du fint legge bak ryggen din. Å føle seg både vakker og komfortabel kan være nettopp det som skal til for å få en så god filmopplevelse som mulig.