Uncategorized

Åttitallsfest? Finn inspirasjon på film – gå for tights!

Tights er ikke kun til treningsbruk, bare se på filmene fra åttitallet! La deg inspirere av filmklesstilen når du skal på åttitallsfest, eller bare vil være en trendsetter.

Derfor anbefaler vi tights

Åttitallet! Tupert hår, store briller, tights og sterke farger. Hvis du er på jakt etter en ny tights anbefaler vi å sjekke utvalget på nett. Aim’n er for eksempel et merke som har et stort utvalg som både passer til trening og til fest!

Åttitallstema er et populært konsept innen temafester, og er en type utkledningsfest du gjerne kan invitere til selv også. Hvem liker vel ikke åttitallet? Selv vi som ikke fikk opplevd denne tiden har sett filmer som Flashdance, Dirty Dancing og The Breakfast Club. Vi har drømt oss bort i moten og romansene, så når endelig sjansen byr seg til å kle seg som i 1985, er vi såklart med! Hovedgrunnen til at vi anbefaler å gå for en tights er å unngå å bruke penger på plagg du ikke ville brukt ellers. Det er hverken bra for miljøet eller lommeboken. Dersom du kjøper en kul treningstights har du halve åttitallsantrekket ditt, som du kan kombinere med en enkel t-skjorte. Kombiner dette med et vilt, tupert hår og store øreringer, så har du et perfekt antrekk! Kjøp en treningstights du liker og som du føler både passer til trening og til å kjøre athleisurestilen i hverdagen. I nettbutikken vi har linket til har de mange forskjellige tightser i ulikt stoff. Noen er ensfargede, mens andre har mønster. Med andre ord er det mye å velge mellom!

Bli inspirert av Flashdance

Flashdance kom ut i 1983 og er en ikonisk åttitallsfilm som må sees. Dersom du ikke har sett den, kan du se frem til en romantisk perle med deilig musikk og masse dans! Her kan du få mye inspirasjon før du skal på fest. Vakre Jennifer Beals spiller Alex Owens, som drømmer om å komme inn på en prestisjefylt danseskole. Klarer hun å bestå audition? Studer antrekkene i filmen og finn ut hva som passer til kostymet ditt. Her er det tights, leggvarmere og stort hår som gjelder! Når festdagen kommer er det bare å få på seg tightsen og kose deg med å gjøre deg klar, mens du hører på “What a feeling!”. Det blir ikke mer åttitalls enn dét!