Uncategorized

MI6 til Prekestolen!

Folket blir invitert på en eksklusiv visning av “Mission Impossible 6” på Preikestolen. Det er første gang i historien at det blir satt opp et utekino. En stor glede var det å få grønt lys for filmvisningen på selveste Preikestolen, sier ordfører Bjarte Sveinsvoll Dagestad. Sluttscenene til spionfilmen ble spilt inn på Prekestolen, hvor Tom Cruise var å se på Lysefjorden hele veien fra Hollywood til Ryfylket. Cruise sitt besøk fikk blant annet store oppmerksomheter i mediene. Cruise har nok en gang laget et kjendishysteri på Preikestolen, sier Dagestad. “Mission Impossible” sin første film kom ut i 1996 og franchisen har fortsatt opp gjennom årene. Andre stjerner som var innom Preikestolen var blant annet Henry Cavill også kjent i rollen som Superman.

Et kamera som filmer.

Det ble verken bekreftet eller avkreftet om Cruise selv skulle komme til filmvisningen, sier Dagestad. Arrangørene har blant annet prøvd å få med andre skuespillere blant rollebesetningen i filmen. Det er sendt ut forespørsel, men detaljene holdes skjult, sier Dagestad. Aktører fra næringslivet er blant engasjerte i tillegg til kommunene i fylket. Tore Christiansen som er eier av Oilers, har blant annet sagt seg villig til å finansiere for arrangementet slik at billettene ikke blir dyre. Det skal også være et gratis område for publikum, men på grunn av sikkerhet er det enkelt områder som er avgrenset for sitteplass. Christiansen lånte også ut hjemmet sitt til Cruise mens filmen var under innspillingen, mot at han passet på katten hans mens han bodde i huset, sier Christiansen. Innspillingen på Preikestolen skal være en sentral scene i filmen, hvor Cruise klatrer nedover den bratte fjellveggen. Cruise har vært hengende fra fly og biler så nedover fjellveggen ble neppe en for stor utfordring. Trenger du en investering for å sette opp et lignende arrangement eller å ta opp et forbrukslån? se https://www.centum.no for hvor mye du kan låne.

Første mann til mølla!

Et spionfly ved solnedgang.

“Mission Impossible 6” sin premiere tas til nye høyder med utekino på Preikestolen. Tom Cruise var på besøk i fjord med filmteamet sitt for å spille inn et par viktige scener, på toppen av turistattraksjonen. Cruise har spilt i rollen som Ethan Hunt helt siden 1996, og franchisen ser ut til å ikke gå ut av moten. Den sjette delen byr på enda flere eksplosive eventyrer, slik det hintes til filmtraileren. Filmstjernens besøk har uten tvil tiltrukket flere turister til Preikestolen og ikke minst for filmprodusenter fra hele verden. Det var også andre stjerner som var innom blant rollebesetningen, som Rebecca Ferguson og Henry Cavill. Henry Cavill er bedre kjent i rollen som Dc Comics, Superman. Det ryktes om at det vil komme noen store overraskelser til filmvisningen, men enda ikke bekreftet. Her gjelder selvsagt prinsippet første mann til mølla, for å booke seg kinobilletter til premieren av “Mission Impossible 6” på toppen av Preikestolen. På grunn av sikkerheten så vil det være et avgrenset område. Det skal tilrettelegges for områder som er gratis, for folk å ferdes. Det gjelder allemannsretten, sier Dagestad.