Ymse

Litt om filmer og nye filmer som går på kino

Er det noe de fleste av oss er glad i så er det filmer. Hva skulle vi gjort uten filmer? Så klart er serier vanvittig populære for tiden, men filmer er noe helt unikt det også. Du har sikkert sett haugevis av dem i løpet av livet ditt og det blir vel ikke akkurat få fremover heller? Vi tror vi har ganske riktig der. Det er flere som ser filmer hver eneste uke og sikkert andre som ser på enten film eller serie hver dag. Det er noe helt spesielt med å se på film.

Det er ikke så mange årene siden man brukte en DVD spiller eller brukte for eksempel Playstation til å se en film med familie eller venner. Nå kan vi bruke for eksempel Netflix, Viaplay eller HBO. Man har så mange valg og nesten hvem som helst kan finne en film de kan prøve å se. Du finner alt mulig rart på nettet av filmer. Komedie, drama, action og alt annet. Det er faktisk så utrolig mye å velge mellom at man noen ganger ikke vet helt hva man skal se.

Man har forskjellige ønsker når det kommer til å se film og det er forskjellige måter å gjøre det på. Kanskje barnet ditt skal ha en movie night? Eller kanskje du skal ha en movie night med noen venner eller bare kose deg selv med en film. Det blir vel ikke helt det samme uten noe ekstra stæsj til filmkvelden? Ønsker du det kan du ta en liten titt på partyking.no som har litt godsaker. Dette er en side med kostymer fra filmer og dekorasjon til blant annet bursdager. Det vil si at partyking.no kan bli brukt til å varte om når det skal være filmkveld.

Filmer som går på kino akkurat nå

Det er mange filmer som går på kino. Akkurat hvilke kommer også helt ann på hvilken kino du velger å gå til. Den mest kjente er SF Kino, som har vært det mest populære valget for de fleste når det kommer til å se på kinofilmer. Nylig har de faktisk byttet navn til ODEON. Hvis du søker på SF Kino på Google, så er det dette som kommer opp først og det er her du finner de forskjellige filmene som vises akkurat nå og de som kommer fremover i tid.

Du kan blant annet se Skjelvet. Denne filmen har det vært masse snakk om og noen mener at dette kan bli den beste norske filmen som noen gang er laget. Mamma Mia! Here We Go Again vises også på kino nå. Du kan også se Mission: Impossible og Megalodon. Det er også andre filmer og hvis du har noen planer om å se film snart, så håper vi du koser deg masse uansett hvilken film det blir.