Uncategorized

Spennende animasjonsfilmer!

Mange av oss slutter å se på animasjonsfilmer jo eldre vi blir, dette er jo ikke noe vi er særlig fan av! Derfor skal vi i denne artikkelen anbefale deg noen filmer som du bør se.

The secret life of pets 1 & 2

Dette er filmer som garantert kommer til å få deg til å le. Dette er filmer som er de perfekte eksemplene på hvordan man kan gjøre ting morsomme for barn, men også for voksne. Vær på utkikk etter den tatoverte grisen! Den kommer til å få deg til å smile.

Wallace & Gromit-serien

Dette er en serie med filmer som har en veldig kjent stil, noe du lett kommer til å legge merke til. Osten og det ristede brødet i denne filmen er det mange som har lyst til å spise, den ser bare for god ut! Hvis du allerede har sett filmer fra denne serien og du liker dem, så kan vi anbefale deg å se Chicken Run! Den er også fantastisk morsom.

Det finnes også en rekke animasjonsfilmer som har figurer som er tilgjengelig på ulike deksel til iphone 11 max der ute. Det kan jo være du finner din favorittfigur?!

Moana

Det er utrolig hvor langt filmindustrien har kommet med å få animasjonsfilmer til å se realistiske ut. Dette er absolutt et perfekt eksempel på dette. Vannet føles vått og alt føles så ekte. Dette er en film som du kommer til å ville se igjen med en gang den har tatt slutt. Det som også er gøy er at den har veldig fengende sanger.

Anomalisa

Den som sa at animasjonsfilmer er for barn tar definitivt feil med denne filmen. Dette er en film som kommer til å forvirre deg, men som kommer til å gi deg en god filmopplevelse. Animasjonsfilmen er laget for voksne og har en veldig karakteristisk stil. Det anbefales å sjekke ut hvis du liker filmer som Being John Malkovich eller The Truman Show.

Så dette var noen av de animasjonsfilmene vi tenker at du kan se på. Det finnes noe i en hver sjanger her. Noe som er spennende er at animasjonsfilmmarkedet er større enn noen sinne, så hvis du finner en animasjonsstil du liker er sjansen stor for at du finner noe i samme kategori.

Hvilke animasjonsfilmer ville du ha anbefalt? Har du noen favoritter?