Hamilton

Kjæledyrenes hemmelige liv

 

The Secret Life of Pets er en fornøyelig tegnefilm, som hovedsaklig retter seg mot barn. Likevel er den også noe man kan se på som voksen, uten at det blir kjedelig. Det er alltid bra når det kommer til barnefilmer som kan bli en gjenganger i hjemmet.

Om man som voksen skal se denne filmen blir man utsatt for en god del underfundig humor, blandet med en god del slap-stick og karikaturer av våre kjæreste og vanligste kjæledyr.

Hovedfigueren i filmen er en liten hund som elsker sin eier. En dag finner eieren ut at hun skal skaffe seg en hund nummer to, noe som er starten på en hel rekke med problemer. Storyen begynner så å utfolde seg, og utspiller seg i løpet av en begivenhetsrik dag, som tar hovedfigurene på kryss og tvers av det lavere Manhattan.

Samtidig får vi et fantasifullt og fascinerende innblikk i hva våre kjæledyr gjør når vi, eierne, er på jobb. Det festes, sloss og danses i de forskjellige leilighetene.

Det er fryd og gammen, helt til det kommer en innblanding fra alle de tidligere kjæledyrene som har blitt skylt ned i toalettet.