Uncategorized

5 Actionfilmer perfekt for kvinnedagen.

Jeg får aldri nokk av sterke kvinner i filmer. Det er rett å slett bare for lite av det, her er 5 av mine favoritter roller som viser kvinners styrke.

Alien (1979)

Banebrytende for 80 talls science fiction var Sigourney Weavers rolle som Ellen Ripley, hun går ned i filmhistorien som den mest ikoniske Badass-Kvinnen.

Hun er ingen kvinne i nød, hun er filmes heltinne. Om du ikke har sett denne filmen så har du noe å gjøre i dag, ingen hadde stilt noen spørsmål om denne filmen kom ut på kino i dag.

Terminator (1984)

Det er ikke så mange som tenker over det, men Linda Hamilton som Sarah Connor. Er like tøff som ung i Terminator 1 og 2 og enda tøffere som gammel i Terminator: Dark Fate.

Hvis du liker henne i denne rollen, kan du også finne hun i tv-serien Terminator: The Sarah Connor

Mad Max Fury Road (2015)

Å finne feminisme i en post apokalyptisk, som handler om en landeveiskriger er ikke akkurat innlysende, selv om hovedrollen Max er en mann så har han munnkurv i det meste av filmen. Dette fører til at vår kvinnelige helt Furiosa, spilt av Charlize Theron for kjempe sin kamp mot sexismen.

The Keeping Room (2014)

Ingen skal redde disse kvinnene i denne Amerikanske Sivilkrigs thrilleren. Den har lite dialog, men er fylt til randen med seksuell terror. 3 kvinner beskytter seg selv og sine hjem mens nesten alle mennene er ute i krig.

Million dollar baby (2004)

Man skulle ikke trodd at en film regissert av selveste Clint Eastwood skulle hatt en kvinnelig hovedrolle. Hilary Swank spilt av Maggie Fitzgerald, viser en intensitet og bein i nesa. Virkelig en rollemodell for unge kvinner.

Ønsker du å være mer aktiv, feminin og selvsikker? motiva norge tilbyr brystoptimalisering ved hjelp av det beste teknologisk innovasjon har å by på, med dette kirurgene kan tilpasse utseeene og følelse, så du kan få det som passer deg perfekt.